Løgringe med jordnødder og chili

Løgringe er et fantastisk tilbehør og kan bruges til næsten alt.

I denne opskrift giver jeg opskriften et lille tvist, ved at tilfører retten både jordnødder og chili.

Retten kan laves på 20 min., hvis du har en rigtig frituregryde og ikke f.eks. bruger hele jordnødder, men f.eks. anvender peanuts som er skrællet på forhånd.













INGREDIENSER

4 Løg
En håndfuld jordnødder
Raps
Mel
2 Æg
Mælk
Olie til friturestegning
Bagepulver
Chilipulver
Spidskommen
Salt
Peber

FREMGANGSMÅDE

 Jordnødder pilles og hakkes fint med en stavblender. Det er vigtigt at blende nødderne nærmest til pulver. Jo finere de er blendet, jo nemmere vil det klæbe til dine løgringe.

Tilføj chilipulver, spidskommen, salt, peber og rasp til dine jordnødder. Kom gerne rigeligt med krydderier i din blanding. Den mængde du normalt vil bruge i en ret, den ganger du uden problemer med 3.



Bland mel og bagepulver sammen i en skål for sig.

Skær dine løg i ringe og vend dem i melblandingen - Lad melblandingen og dine øg stå lidt.

Sæt en gryde med olie over varme. Har du en frituregryde, så bruger du naturligvis bare den.
Bland æg om mælk sammen og hæld derefter din melblanding sammen med mælken. Konsistensen skal være som en god tyk pandekage dej.

Vend løgringene i din dej og lad dem dryppe lidt af.

Vend herefter dine løgringe i din raps og jordnødde mix. Få løgene vendt grundigt i raspen, så alle flader er dækket helt.


Hæld dine løgringe i den varme olie.
Løgene er færdieg når de har fået en gylden skorpe.

Lad løgene dryppe af på noget køkkenrulle.

Hvis løgene bliver for kolde, inden du er færdig, så kan du varme dem hurtigt i en ovn.









................................................VELBEKOMMEN!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar