Amerikansk tun sandwich (Tunamelt-sandwich)

Tunamelt-sandwich er en typisk hurtig deliklassiker som er ret populær i USA.

Retten er ikke typisk morgenmad i danmark, men den går faktisk fint både morgen, middag eller aften.

Det er ikke just slankekost, men ummm! hvor smager det godt.

Retten tager 20 min.












INGREDIENSER
Tun
Æg
Drueagurker
Capers
Løg
Mayonnaise
Citron
Selleri
Mild Chedderost
Hvedebrød (eller dit foretrukne sandwichbrød)

FREMGANGSMÅDE

Kog nogle æg - de skal være hårdkogte (7 min)
Tænd ovnen på grill.

Æg pilles og løg, drueagurker, selleri hakkes fint og hældes i en skål.

Rør mayonnaise, capers, tun sammen og smag til med citron, salt og peber - evt. kan man komme en smule dijonsennep i, det giver lidt ekstra skarphed.




 Skær dit brød i passende skiver, ikke for tyndt for så kan brødet ikke holde tunen.

Læg en god portion tunsalat på brødet og dæk det så med skiver af den milde chedderost.

Rist brødet til det er gyldent og osten er smeltet.




Det er selvfølgelig ikke forbudt at spise lidt salat til.






....................................VELBEKOMMEN!!

2 kommentarer: