Apotekergryde

Denne ret tager omkring 45 min. og så er den super nem - klart en af ungernes favoritter (ahem!.. og fars)











Ingredienser


300-400 g. Svinekød (tern)
50 g. coctailpølser
100 -150 g. bacon
Champignon
Paprika
Salt
Peber
Fond
1/4 Fløde
1 Løg

Fremgangsmåde

Svinekød, løg, bacon og coctailpølser skæres i tern.








Bacon steges i en gryde uden at tilsætte noget fedtstof.

Når baconen har taget lidt stegeskorpe, tilsættes løg og svinekød og paprika (rigeligt) - lad nu løg og svinekød tage lidt farve (4-5 min.).




Tilsæt din fond - personliget bruger jeg grøntsagsfong ca. 4 dl. Lad retten  koge ca. 15 min.

Tilsæt fløde og coctailpølser og smag til med salt og peber.

Er sovsen lidt for tynd, kan du røre fløden op med lidt marizena.

Kog retten (svag varme) mens du forbereder dine ris.




Retten kan fint serveres med kogte grøntsager...

Velbekommen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar