Rødspætte i butterdej

Rødspætte i butterdej er den lette ret som kan bruges i hverdagen som til fest - skal retten helt i top uden større besvær, så foreslår jeg at man serverer ovnbagte rodfrugter til.. det er sammen en lynhurtig og super nem ret som vil gøre sig godt i ethvert selskab.

Rødspætte i butterdej tager i alt omkring 30 min.


Se opskriften på ovnbagte rodfrugter her: LINK












Ingredienser

3-400 g. rødspættefilt
2 ruller butterdej
Honning-sennep
Rosemarin
1 æg




Fremgangsmåde

Rul butterdejen ud i firkanter og smør dem med et godt lag honning-sennep.








Placer en fillet på halvdelen af butterdejen - giv den lidt slat, peber og rosemarin.










Fold dejen sammen og luk kanten med en gaffel.










Overskudsdej kan du f.eks. smøre med en ostecreme, rulle sammen og bage sammen med fisken - det smager super lækkert.









Dejen lægges på en bradepande evt. med bagepapir, smurt med olie.

Dejen pensles med æg - og det hele skal have ca. 20 min. på 180 grader - giv den 5-10 mere, hvis du fornemmer at dejen ikke er helt sprød.







Denne ret er fantastisk sammen med ovnbagte rodfrugter -og selvfølgelig et koldt glas hvidvin til.

Velbekommen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar