Ovnbagte rodfrugter passer perfekt med næsten alt - det giver sig selv at vitertid giver gode muligheder for at benytte danske rodfrugter - Mine favoritter til de ovnbagte rodfrugter, er oksesteg eller fisk.
Ovnbagte rodfrugter tager ca. 1 time at lave.
Ingredienser
3-4 gullerødder
3-4 Rødbeder
3-4 Pastinak
2 fed hvidløg
2 spk. Olivenolie
2 dl. Hvidvin (sød)
Honning-sennep
Rosemarin
Fremgangsmåde
Skær alle rodfrugter i store tern, alle ca. lige store. Hak/riv hvidløg og læg det hele i et ildfast fad.
Hæld Honning-sennep, hvidvin, olivenolie i fadet og drys frisk rosemarin over - bland det hele godt.
Fadet sættes i ovnen i ca. 45 min. på 180 grader.
Når rødbedne er til at stikke en gaffel i, så er det færdigt.
Dette tilbehør kan laves med de rodfrugter og krydderier man selv ønsker - det er hurtigt og nemt og passer sig selv - perfekt til større selskaber hvor man godt kan stresse lidt i køkkenet.
Velbekommen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar