Kyllingeschnitzel er en super hurtig og nem ret. Og der er fuld tryk på smagsoplevelsen.
Denne er blevet min klart favorit, når vi taler kylling.
I denne opskrift er der til 2 personer.
Tid: 30-45 min.
INGREDIENSER
2 kyllingebryster
Panko/rasp
1 Grøn Chili
2 Æg
Olivenolie
3 Gulerødder
5 Kartofler (små/mellem)
1 Rødbede
2 Persillerødder
Honning
Æbleeddike
Timian
Cremefraiche
Citron
FREMGANGSMÅDE
Rodfrugter
1. Tænd ovnen på 250 grader.
2. Skræl rodfrugter.
3. Skær rodfrugter i lige store stykker - og læg dem i et ildfast fad.
4. Hæld honning, olivenolie, æbleeddike, timian, salt og peber, over rodfrugterne.
5. Sæt rodfrugterne i ovnen.
Kylling
6. Snit din chili fint og bland den med din panko/rasp. Tilsæt en del peber og salt også.
7. Bytterfly udskær dine kyllingbryster: En fin video finder du her: Butterfly
8. Slå æg ud i en dyb tallerken.
9. Sæt en pande over med olivenolie i bunden. (Olien er klar når du kan smide et chilistykke i, og det bobler omkring chilistykket.)
10. Dyp dine kyllinger i æg, og så over i panko/rasp - og sæt dem så på panden. (en ad gangen)
11. Kyllingen er færdig når de er gyldne og sprøde på overfladen.
12. Læg dem på et lag køkkenrulle, så de suger overskudsolien.
13. Når rodfrugterne har fået ca. 30 min. i ovnen, så tænder du grillen i ovnen. Lad rodfrugterne få lidt kulør og blive lidt sprøde i overfladen. - Når rodfrugterne er klar, så tager du dem ud og lægger kyllingerne oven på - lad retten hvile ca. 5 min. Drys så olivenolie, citron og salt over.
Bland Cremefraiche op med citronsaft - og server den til retten som dressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar