Aubergineruller med oksekød

Aubergineruller med oksekød er mit bud på en hurtig, nem ret, med et strejf af græsk/tyrkiske nuancer.

Retten her går fint med enten ris, eller hvis man ønsker en lidt letter udgave, bare en grøn salat.


2-4 personer


Tilberedningstid
30 min.











INGREDIENSER

250g Oksekød (12%fedt)
1 Løg
2 stk Chilifrugt (stærk)
1 stk Aubergine
2 Æg
1 ds Flåede Tomater
1 terning Kyllingfond
Timian
Olivenolie

Tilbehør
Ris m. ærter, chili og gulerod.
El. en grøn salat.

Creme Fraiche (18%)
1 Citron

FREMGANGSMÅDE

Skræl og snit auberginerne i skiver af 2 mm.. - spred skiverne ud og drys olie og salt over. Lad dem hvile i 15 min.

Tænd ovnen på 250 grader.

Rør farsen med oksekød, løg, æg, chili, timian, salt og peber.



Form farsen som en aflang frikadelle og rul aubergine omkring dem.

Læg dem i et fad, hæld flåede tomater over og opløs kyllingterningen i tomatdåsen fyldt halvt op med vand.
Hæld det i fadet og stænk lidt æbleeddike over.



Bag rullerne i ovnen ca.. 15 min.

Lav dit tilbehør imens rullerne er i ovnen.

Rør cremefraiche op med citronsaft. Serveres til som dressing.

.......VELBEKOMMEN!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar