Hjemmelavet syltet chili
Syltede chili kan bruges til mange ting. Jeg bruger dem til topping på pizza, pita, og alt kødsovs. Men man f. eks. også fylde dem med ost og panerer dem.
Det tager 10 min. at lave dem.
INGREDIENSER
Chili som passer til det glas du vil opbevarer dem i.
Hvidløgs fed
Sorte peberkorn
En dusk dild
Sukker og eddike i forholdet én til tre.
En smule salt.
FREMGANGSMÅDE
De friske chili skylles og skæres op - hvis man ønsker en mildere styrke, så fjern kerner, men du kan fint lade dem være.
Skyl et glas med kogende vand og hæld evt. lidt atemon i - dette gør at indholdet holder sig bedre.
Hæld sukker og en skvat eddike sammen i glasset og læg nu de øvrige ingredienser, lagvist i (lidt som lasagne).
Top glasset af med eddike, så det dækker.. og tilsæt så en smule olie øverst, det er også med til at indholdet holder sig.
Velbekommen!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar