Hjemmelavet Grøn Pesto
Grøn Pesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler.. eller man kan dyppe friskbagt flutes i denne paste.
Det tager ca. 10 min. at lave den.
Man kan synes at det er lidt meget at hoppe ud i, når nu man kan købe en udemærket pesto, til 12,00 kr. i Netto. Men det er bare ikke det samme. Prøv selv.
INGERDIENSER
Et bundt frisk basilikum
3 fed hvidløg
ca. 1 dl. pinjekerner
En god klump parmasan
Lidt solsikkeolie
En lime
FREMGANGSMÅDE
Rist pinjekernerne let på en pande.
Skær basilikum, hvidløg og parmasan i stykker og blend dem sammen med de ristede pinjekerner. Hæld lidt solsikkeolie i, så konsiststensen bliver som en paste.
Smag den til med salt og lime.
Den har godt af at trække lidt i køleskabet, inden brug.
Velbekommen!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar