Denne kan fint bruges til pandekager eller f.eks. Tarte Tatin.
Den tager omkring 15 min. med køletid skal man regne med 1 time.
INGREDIENSER
1/4 L Mælk
4 Æggeblommer
½ Stang Vanilje
4 spsk. Sukker
FREMGANGSMÅDE
Flæk en ½ vaniljestang og tilsæt den mælken i en tykbundet gryde.
Varm mælken op til kogepunktet og lad den derefter hvile, så vaniljen kan trække ud i mælken.
Imens mælken trækker, rører du æg og sukker sammen i en skål, så massen bliver luftig.
Hæld så den lunkne mælk op i æggemassen.. langsomt og under omrøring.
Pisk massen sammen og hæld den tilbage i gryden.
Varm massen op til kogepunktet, under kraftig omrøring - massen skal blive cremet og luftigt.
Cremen han bruges med det samme, men den kan også køles ned og anvendes til senere brug.
.........VELBEKOMMEN!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar