Tunfrikadeller med persille

... er et rigtig godt alternativ til den klassiske frikadelle.

Umiddelbart kunne man frygte at strukturen ikke ville minde om en klassisk frikadelle, men det er absolut ikke tilfældet. Holder du en hviletid i køleskabet på en halv til en hel time, så får du den fineste frikadellefars.

Retten tager ca. en halv time.













INGREDIENSER

2 ds. Tun
1 Æg
2 spsk. Mel
2 spsk. Sesamfrø
200 g. Løg (2 stk.)
½ dl. Mælk
Persille
Salt og Peber
Timian (tørret)

FREMGANGSMÅDE

Mos tunen ud i en skål (væden hældes fra) - Bland de øvrige ingredienser i tunen og rør farsen godt sammen.
Sæt farsen i køleskabet i mindst en halv time.

Frikadellen steges i en smule olivenolie.










Serveres med kogte kartofler, smørsovs og pyntes med persille.






VELBEKOMMEN...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar