... er et rigtig godt alternativ til den klassiske frikadelle.
Umiddelbart kunne man frygte at strukturen ikke ville minde om en klassisk frikadelle, men det er absolut ikke tilfældet. Holder du en hviletid i køleskabet på en halv til en hel time, så får du den fineste frikadellefars.
Retten tager ca. en halv time.
INGREDIENSER
2 ds. Tun
1 Æg
2 spsk. Mel
2 spsk. Sesamfrø
200 g. Løg (2 stk.)
½ dl. Mælk
Persille
Salt og Peber
Timian (tørret)
FREMGANGSMÅDE
Mos tunen ud i en skål (væden hældes fra) - Bland de øvrige ingredienser i tunen og rør farsen godt sammen.
Sæt farsen i køleskabet i mindst en halv time.
Frikadellen steges i en smule olivenolie.
Serveres med kogte kartofler, smørsovs og pyntes med persille.
VELBEKOMMEN...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar