..er en ret til hverdagen. Retten tager omkring 30 minutter at lave, men har massere af kraft.
INGREDIENSER
3 dl. Jasminris
400 g. Kyllingfillet
2 stk. Gulerødder
1 stk. Peberfrugt
5 stk. Forårsløg
1 stk. Løg
4 fed Hvidløg
1 stk. Chili
1 stykke Ingefær
1 spsk. Soya
2 spsk. Eddike
1 spsk. Sukker
4 dl. Kyllingfong
4 spsk. Tomatketchup
(Ananas)
(Peanuts)
FREMGANGSMÅDE
Skær kyllingen og gulerødder i strimler, peberfrugt og forårsløg skæres i tern. Hak chili, hvidløg, ingefær og løg.
Sæt vand over til at koge ris.
Hæld olie i en varm wok eller gryde - når olien er varm, svitses hvidløg, chili, løg og ingefær.
Hæld kyllingen i og lad den tage farve på alle sider.
Hæld gulerødder, peberfrugt og forårsløg i gryden - rør dem over stærk varme i ca. 3-4 min.
Sæt risene over og giv dem ca. 6 min.
Hæld resten af ingredienserne i gryden og rør godt rundt.
Hæld vandet fra dine ris og stop dem i en kop - vend koppen med ris ud på en tallerken.
Smag kyllingretten til med peber, soya, eddike og sukker - server den på tallerkenen med ris.
...VELBEKOMMEN!..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar