Hot kylling

..er en ret til hverdagen. Retten tager omkring 30 minutter at lave, men har massere af kraft.















INGREDIENSER

3 dl. Jasminris
400 g. Kyllingfillet
2 stk. Gulerødder
1 stk. Peberfrugt
5 stk. Forårsløg
1 stk. Løg
4 fed Hvidløg
1 stk. Chili
1 stykke Ingefær
1 spsk. Soya
2 spsk. Eddike
1 spsk. Sukker
4 dl. Kyllingfong
4 spsk. Tomatketchup
(Ananas)
(Peanuts)

FREMGANGSMÅDE

Skær kyllingen og gulerødder i strimler, peberfrugt og forårsløg skæres i tern. Hak chili, hvidløg, ingefær og løg.








Sæt vand over til at koge ris.

Hæld olie i en varm wok eller gryde - når olien er varm, svitses hvidløg, chili, løg og ingefær.

Hæld kyllingen i og lad den tage farve på alle sider.

Hæld gulerødder, peberfrugt og forårsløg i gryden - rør dem over stærk varme i ca. 3-4 min.

Sæt risene over og giv dem ca. 6 min.

Hæld resten af ingredienserne i gryden og rør godt rundt.

Hæld vandet fra dine ris og stop dem i en kop - vend koppen med ris ud på en tallerken.

Smag kyllingretten til med peber, soya, eddike og sukker - server den på tallerkenen med ris.






...VELBEKOMMEN!..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar