Retten tager omkring en time, men passer sig selv det meste af tiden.
INGREDIENSER
200 g kartofler
1 stort løg
2 store gulerødder
Frisk rosmarin
300 g. fillet (rødspætte)
Olivenolie
Grøn pesto
1 citron
1 kugle mozzarella
FREMGANGSMÅDE
Skræl gulerødder og løg.. snit gulerødderne og hak løget fint.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver, i 1 cm. tykkelse.
Læg kartofler i lag i et fad - Imellem lagene river du citronskal i, sammen med gulerødderne, løg, rosmarin, olivenolie, salt og peber.
Sæt katoffelfadet i ovnen og lad kartoflerne bage gyldne i 50 min. ved 200 grader.
Pensel fisken med pesto og læg den over kartoflerne - fordel mozzarella over fadet og stænk med olivenolie.
Retten bages færdig i 15 min. ved 200 grader.
...VELBEKOMMEN!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar