Pesto fillet med citruskartofler

En fiskefillet paneret med fritter og remoulade er altid godt. men her er et rigtig godt alternativ.

Retten tager omkring en time, men passer sig selv det meste af tiden.












INGREDIENSER

200 g kartofler
1 stort løg
2 store gulerødder
Frisk rosmarin
300 g. fillet (rødspætte)
Olivenolie
Grøn pesto
1 citron
1 kugle mozzarella




FREMGANGSMÅDE

Skræl gulerødder og løg.. snit gulerødderne og hak løget fint.




Skræl kartoflerne og skær dem i skiver, i 1 cm. tykkelse.



Læg kartofler i lag i et fad - Imellem lagene river du citronskal i, sammen med gulerødderne, løg, rosmarin, olivenolie, salt og peber.






Sæt katoffelfadet i ovnen og lad kartoflerne bage gyldne i 50 min. ved 200 grader.
Pensel fisken med pesto og læg den over kartoflerne - fordel mozzarella over fadet og stænk med olivenolie.

Retten bages færdig i 15 min. ved 200 grader.

...VELBEKOMMEN!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar