Big Mac burger

Okay indrømmet.. der er ikke meget arbejde i at smække en burger sammen, men.. der er dog et par fif som både gør burgeren lidt bedre/nemmere at spise - specielt hvis du er McDonals nyder.

Herunder viser jeg hvordan du let laver en burger med den rigtige bøf tykkelse - og så er det ellers bare at smide de rigtige ting på brugeren, så som den ægte Big Mac dressing.

En Big Mac består simpelt af disse ting:

En sesambolle, Iceberg salat, Syltede Drueagurker, Hakket løg, Ost, Bøffen og selvfølgelige den hemmelige Big Mac dressing.

(Tryk på linkene for at se opskriften på dressingen)





Fremgangsmåde

Ud over Big Mac dressingen, så gælder det om at få bøffen rigtig - den typiske fejl er for meget kød og en stegning der får bøffen til at trække sig sammen i én høj rund form.. dette gør burgeren unødig svær at spise - smagen er den samme, men ved at gøre følgende, får du en tynd bøf der steges hurtigt og nemt - den perfekte burgerbøf.

Rul dit oksekød i golfbold størrelser (måske en lille bitte anelse større)



 Mas kødet helt fladt (max ½ cm tykkelse) på et ark mellemlagspapir el. lignende.

Stak alle bøfferne oven på hinanden - med papir imellem.

Læg nu bøfferne i fryseren i min. 1 time - bøffen må gerne være gennemfrosset.

Klargør de øvrige ingredienser imens.



Bøffen steges i max. 2 min på hver side - når du steger kødet lægger du bollen i ovnen (80 grader), så passer det med at kød og bolle er færdig samtidig.

Smør Big Mac dressing på bund bollen, læg bøffen på, læg et stk. ost på bøffen, læh fint hakket salat, finthakket løg og top med to skiver fint sliced drueagurk (syltet agurk).. på med den øverste del af bollen.. 1,2,3.. så har du din Big Mac.

Du kommer ikke tættere på The Real Thing!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar