Hakkebøf m. tilbehør (Pommes, balsamico og hvidkål)

Hakkebøf er mandefoder!.. men det skal sku gøres ordentligt.

Mange steger en bøf i smør eller olie, hvilket burde være helt unødvendigt - og hvad er værre end at spise en hakkedreng der smager af stegemargarine.

Skal du lave en ordentlig bøf skal du blot huske på 3 små ting.








Ingredienser

Hakket oksekød ca. 6% fedt.
Salt
Peber

Fremgangsmåde

1. Form dine bøffer og hak dem godt i overfladen.
2. Steges på en tør pande under kraftig varme
3. Salt og peber kommes på umiddelbart før servering.

En bøf serveres typisk med sovs, bløde løg og kartofler - men jeg foreslår nu en lidt anden ret.

Server din bøf med stegte kartofler, hvidkål med rødbede og valnød samt en reduceret balsamico - Så bliver der spist op.

Retten er noget atypisk og stærk i smagsvarrianterne,så ønsker du et mere typisk og simpelt smagsindtryk, så kan du evt. nøjes med kartoflerne til en god bearnaise.


Velbekommen..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar