Hakkebøf er mandefoder!.. men det skal sku gøres ordentligt.
Mange steger en bøf i smør eller olie, hvilket burde være helt unødvendigt - og hvad er værre end at spise en hakkedreng der smager af stegemargarine.
Skal du lave en ordentlig bøf skal du blot huske på 3 små ting.
Ingredienser
Hakket oksekød ca. 6% fedt.
Salt
Peber
Fremgangsmåde
1. Form dine bøffer og hak dem godt i overfladen.
2. Steges på en tør pande under kraftig varme
3. Salt og peber kommes på umiddelbart før servering.
En bøf serveres typisk med sovs, bløde løg og kartofler - men jeg foreslår nu en lidt anden ret.
Server din bøf med stegte kartofler, hvidkål med rødbede og valnød samt en reduceret balsamico - Så bliver der spist op.
Retten er noget atypisk og stærk i smagsvarrianterne,så ønsker du et mere typisk og simpelt smagsindtryk, så kan du evt. nøjes med kartoflerne til en god bearnaise.
Velbekommen..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar