Kylling og spinattærte.
Denne tærte er en stærk krydret version.
Er du til det italienske køkken (pizza og pasta osv.) så er dette et rigtigt godt bud på en tærte som vil falde i din smag.
Portion: 4 - 6
Tid: 90 min.
INGREDIENSER
Bund:
200 g fuldkornsmel (hvede)
50 g rugmel
125 g smør
1 tsk havsalt
1 æg
3 spsk koldt vand
Fyld:
100 g kyllingstrimler (kogt)
2-3 løg
4 æg
200 g hytteost
2 tomater
7-8 fed hvidløg
chiliflager
Oregano
Basilikum
Olivenolie
Babyspinat (2 håndfulde)
FREMGANGSMÅDE
Bland smør, mel og salt - smuldre det.
Tilsæt vand, æg og arbejd med det så det samles.
Sæt dejen på køl.
Steg løg på en pande i lidt olivenolie - og når løgene er glasklare, så hælder du agavesirup på, tilsætter hvidløg, oregano, basilikum, chili, slat og peber.
Steg det til det karameliserser for lav varme.
Lad det køle ned.
Bland fyldet sammen.
Pisk æg sammen og rør hytteost i massen. Tilsæt hvidløg, salt og peber - og vend så spinaten i massen.
Prik huller i dejen med en gaffel.
Hæld massen over - og skær nu nogle tykke skiver tomat og læg på som sidste lad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar