Aubergineruller med oksekød er mit bud på en hurtig, nem ret, med et strejf af græsk/tyrkiske nuancer.
Retten her går fint med enten ris, eller hvis man ønsker en lidt letter udgave, bare en grøn salat.
2-4 personer
Tilberedningstid
30 min.
INGREDIENSER
250g Oksekød (12%fedt)
1 Løg
2 stk Chilifrugt (stærk)
1 stk Aubergine
2 Æg
1 ds Flåede Tomater
1 terning Kyllingfond
Timian
Olivenolie
Tilbehør
Ris m. ærter, chili og gulerod.
El. en grøn salat.
Creme Fraiche (18%)
1 Citron
FREMGANGSMÅDE
Skræl og snit auberginerne i skiver af 2 mm.. - spred skiverne ud og drys olie og salt over. Lad dem hvile i 15 min.
Tænd ovnen på 250 grader.
Rør farsen med oksekød, løg, æg, chili, timian, salt og peber.
Form farsen som en aflang frikadelle og rul aubergine omkring dem.
Læg dem i et fad, hæld flåede tomater over og opløs kyllingterningen i tomatdåsen fyldt halvt op med vand.
Hæld det i fadet og stænk lidt æbleeddike over.
Bag rullerne i ovnen ca.. 15 min.
Lav dit tilbehør imens rullerne er i ovnen.
Rør cremefraiche op med citronsaft. Serveres til som dressing.
.......VELBEKOMMEN!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar