Syltede agurker

Hjemmelavet syltede agurker

Syltede agurker er noget af det nemmeste at lave, og det går så fntastisk til et udvalg af forskellige retter, om det der sommer eller vinter. Burger, hotdogs, flæskesteg, leverpostej.. alt bliver bare lige lidt bedre.

Denne version er super hurtig og kan tilrettes alle former for smagsgivere. Jeg laver her en base som man selv kan arbejde videre med, eller bruge den som den er.

Retten tager 5 min.










INGERDIENSER

Agurk
Lagereddike
Sukker
Peber
(Tilsæt selv smagsgivere som: Chili, Dild, Laurblad, Citron, Løg osv.)

FREMGANGSMÅDE

Skær agurken i tynde skiver som muligt, jo tyndere jo hurtigere bliver skiverne bløde og medgørlige.

Hæld dem i en beholder.

Hæld eddike i beholderen, bare til den nederste halvdel er dækket og tilsæt nu en tilsvarende mængde sukker.

Nu tilsætter du de smagsgivere du ønsker - Jeg har i denne omgang brugt peber, laurblad, chili.

Den traditionelle indeholder, hvid og sort peberkorn (hel), dild og lidt frisk chili.

Det hele røres sammen - og efter 5 min. er det perfekt til spisning.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar