Sider

Wraps med kylling, bacon og cornflakes

Wraps med kylling, bacon og cornflakes

Denne ret tager ca. ½ time hvis du har forberedt dig lidt, eller du køber dig til F.eks. wraps og kyllingfillet - jeg har dog valg at bruge.

1. Hjemmelavet (kogt) kylling.
2. Hjemmelavet Wraps

Og så tager det selvølgelig noget længere tid.

Retten er super som let aftensmad eller i madpakken.









INDGREDIENSER

1 kogt kylling (pillet)
Wraps
Cornflakes
Honning Dijon (sennep)
1/4 l. Creme Fraiche
Dild
Bacon
2 Peberfrugter
½ Agurk
1 fed hvidløg
½ Citron





FREMGANGSMÅDE

Sæt din kylling over.. hvis den er indkøbt (forkogt), så skær denne ud i strimler.

Bag dine Wraps, eller hvis de er indkøbt, steg din bacon- steg baconen over svag varme, så de bliver rigtig sprøde og gyldne. De lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.




Skær dine frugter ud i tern (peberfrugt og agurk)
Rør derefter din Creme Fraiche med hakket dild, presset citron og hvidløg  - denne stilles på køl i køleskabet.
Din kylling vendes med honning dijon og let knuste cornflakes - cornflakes giver en god sprødhed i dine wraps.. du kan også bruge nødder.
Dine wraps samles nu.. læg kylling på midten og fyld få dine grøntsager på ved siden af kyllingen, således at de ligger mest til den ene side. Hæld din  Creme Fraiche over .
Buk nu siden som ikke er fyldt med grønt, hen over kyllingen og fold så  siderne over hinanden - således laver du en lille kurv som du kan holde i hånden, når du spiser.
Så er dine wraps færdige..

De går godt sammen med hjemmelavet chili.



Velbekommen....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar