Rødspætte i butterdej

Rødspætte i butterdej er den lette ret som kan bruges i hverdagen som til fest - skal retten helt i top uden større besvær, så foreslår jeg at man serverer ovnbagte rodfrugter til.. det er sammen en lynhurtig og super nem ret som vil gøre sig godt i ethvert selskab.

Rødspætte i butterdej tager i alt omkring 30 min.


Se opskriften på ovnbagte rodfrugter her: LINK









Ovnbagte rodfrugter

Ovnbagte rodfrugter passer perfekt med næsten alt - det giver sig selv at vitertid giver gode muligheder for at benytte danske rodfrugter - Mine favoritter til de ovnbagte rodfrugter, er oksesteg eller fisk.

Ovnbagte rodfrugter tager ca. 1 time at lave.








Hjemmelavet Pizza

Pizza.. retten der er perfekt til alt fra børnefødselsdag til fodbold med drengene.

Denne ret tager kun 20 min. - hvis du enten køber, eller har lavet din dej i forvejen. (I opskriften har jeg nu lagt en opskrift på en hurtig dej.)

I denne opskrift har jeg brugt min egen dej, ketchup og chilli - opskrifterne på disse linkes under ingredienser.





Universel Dej

Universel Dej - dejen der kan bruges til NÆSTEN alt.

At lave dej er vel en temmelig stor del af begrebet HJEMMEBAG/ hjemmelavet -og her vil jeg tage fat på en dej som kan bruget til alt fra pizza til onsdagssnegle.

Det eneste denne dej kræver, er at hævetiden og æltningen ikke springes over - men så får du også en super dej til det meste.



Spaghetti med kødsovs

Pasta med kødsovs.. hvad kan være nemmere?

Denne ret kan fint laves med en købt båndpasta, lidt Heinz Ketchup og hakket kød.. men har du mod på det, så kan du jo imponerer derhjemme med selv at lave din pasta, din ketchup og din chilli - under ingredienser linker jeg til de hjemmelavede opskrifter.

Retten her kan tage en 15-20 min., men går du i krig med selv at lave hovedindredienserne, så skal du nok afsætte 1-2 timer.



Hjemmelavet pasta

Hjemmelavet pasta er ikke verden sværeste ting at lave i et køkken -og selvom det er smart med pastamaskiner og skærer, så er det ikke larmende nødvendigt for at lave din helt egen pasta.

Man kan lave mange forskellige typer, men her vil jeg bare vise hvordan man laver en grundpasta - denne kan bruges til mange forskellige retter.. idag handler det om båndpasta.





Hjemmelavet Chili

Hjemmelavet chili ..oh.. sweet heavens!.

Her er opskriftenpå hvordan du "kopierer" de chiliskåle du ser rundt om i byen på de hotte pizza og shawarma houses.

Denne chilli kan bruges som base i alt der skal have et ekstra hot pift. - Har sku enda hørt om en fyr som smurte den på sin leverpostej.. he he..


Apotekergryde

Denne ret tager omkring 45 min. og så er den super nem - klart en af ungernes favoritter (ahem!.. og fars)








Hjemmelavet Ketchup Opskrift




Ketchup - det tager kun 10 min. 

Ketchup har et væld af muligheder og smags tilretninger, så finder du noget du ikke kan lide, så bare spring ud i andre lignende ingredienser.